Vozni park

Naš vozni park sestavlja 15 lowliner vlačilcev in 16 megatrailer polprikolic ter 3 vlačilci s standardnimi polprikolicami. Skoraj vse polprikolice so opremljene s koriti za prevoz kolutov pločevine. 

Za prevoze tovorov večjega volumna poskrbimo s 3 jumbo kamioni. Razvoz tovora po Sloveniji pa izvajamo z 2 solo kamionoma in 2 kombijema, ki ju uporabljamo tudi za dostavo ekspresnih pošiljk v tujino. Vozni park stalno posodabljamo, tako da so vozila zanesljiva in ustrezajo evropskim ekološkim normam.

Vsa naša vozila so opremljena z napravami za GPS sledenje, na željo stranke lahko omogočimo tudi začasni vpogled v lokacijo vozila.

Mega trailer polprikolice imajo nakladalno višino 3m, volumen nakladalnega prostora 102 m3 in nosilnost do 25t. Mega trailer polprikolice so opremljene  s sistemom za dvig strehe na nakladalno višino 3.2 m, kar nam omogoča, da tudi od strani naložimo tovore, ki so dejansko visoki 3m.

Jumbo – tandem kompozicije imajo dolžino tovornega prostora 7.3 + 8.2 m, nakladalno višino pa do 3.15 m, kar zagotavlja maksimalne volumne tovornega prostora do 120 m3.

Standardne polprikolice imajo nakladalno višino od 272 cm do 275 cm, prav tako pa so opremljene s sistemom za dvig strehe, tako da se lahko tudi od strani lahko naloži maksimalno višino tovora.

Skoraj vse naše polprikolice so opremljene s koritom za prevoz kolutov pločevine.  

Smo specialisti za prevoze kolutov, koluti težji od 7 ton se namreč lahko vozijo samo na prikolicah, ki imajo utor.

Več naših prikolic ima tudi razširljive zadnje stebre od 48 do 70 cm, kar nam omogoča, da lahko nalagamo tudi širše tovore od 248 cm.

Solo kamioni imajo dolžino kesona 9.60 m in nakladalno višino 3.10 m. Nosilnost pa znaša 5 ton.

Kombi furgon ima dolžino tovornega prostora 3,7 m. Vanj lahko naložimo 5 euro palet, do teže 1470kg.

Kombi s cerado ima dimenzijo tovornega prostora 5.1 x 2.2 x 2.7 m. Primeren ja predvsem za razvoz lažjih pošiljk velikega volumna.

GALERIJA VOZIL